Αυγόφετες

Υλικά:

Ψωμί τουλάχιστον μίας μέρας πρίν κομένο σε φέτες
1 αυγό
Τυρί τριμμένο αλμυρούτσικο
Ενα φλυτζανάκι του καφέ γάλα
Λίγο πιπεράκι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ και πλατύ μπώλ κτυπάμε τα αυγά με το τυρί το γάλα ένα φλυτζανάκι ελαιόλαδο και το πιπεράκι.Ανακατεύουμε πολύ καλά να γίνει ένα πυχτός χυλός .

Βουτάμε τις φέτες το ψωμί μία μία στο μείγμα μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο τεφάλ τηγάνι .Μόλις ροδίσει η μία πλευρά γυρνάμε με ρποσοχή την φετούλα από την άλλη και την αφήνουμε να ψηθεί.Τις βάζουμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε στα παιδιά ζεστές.

Ελπίζω να σας αρέσουν.


Πηγή: spitikofagaki.blogspot.com