Γκιουζλεμέδες  
Υλικά 
  • 2 φλ. τσαγιού κεφαλοτύρι
  • 2 φλ. τσαγιού μυζήθρα ξερή
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. άνηθος ή φρέσκος δυόσμος ή μάραθος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • λίγη μυζήθρα για γαρνίρισμα
  • 1 δόση απλό φύλλο

Eκτέλεση:
 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Αφού ζυμώσουμε και ξεκουράσουμε τη ζύμη, ανοίγουμε κομμάτια ζύμης σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε με μαχαίρι ή ροδάκι τετράγωνα κομμάτια 20 x 20 εκ. Στο κέντρο βάζουμε μια κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε τις τέσσερις γωνίες προς το κέντρο να ενωθούν η μία πάνω στην άλλη. Όταν τελειώσουμε, τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 3΄ από κάθε πλευρά. Πασπαλίζουμε τις ζεστές πίτες με λίγη μυζήθρα και σερβίρουμε.



Πηγή: argiro.gr