Επιδόρπιο στρατσιατέλα με φρέσκες φράουλες

Υλικά  
  • 250 ml Κρέμα Γάλακτος
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 400 γρ. φράουλες πλυμένες, καθαρισμένες
  • 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
  • Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα στο μίξερ ώσπου να γίνουν σφιχτή κρέμα. Στην συνέχεια προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε απαλά. Ζεσταίνετε τη ζελατίνη με 3 κουταλιές νερό σε μπεν μαρί μέχρι να διαλυθεί και την προσθέτετε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί.
2. Στη συνέχεια θρυμματίζετε τη σοκολάτα στο μπλέντερ, τη ρίχνετε μέσα στο μείγμα και ανακατεύετε πολύ καλά.
3. Μοιράζεται το μείγμα σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και τα αφήνετε για μια νύχτα στο ψυγείο να κρυώσουν. Γαρνίρετε με τις φράουλες κομμένες στη μέση.



Πηγή: argiro.gr