Το πιο καυτό σφηνάκι

 Το πιο καυτό σφηνάκι

B52

  • 1 μέρος Kahlua
  • 1 μέρος Baileys
  • 1 μέρος Grand Marnier κίτρινο

Pίχνουμε τα ποτά με τη σειρά που αναγράφονται στη συνταγή σε ένα σφηνάκι ή ένα ποτήρι μικρής χωρητικότητας. Πρέπει να μπουν σιγά σιγά στο ποτήρι χωρίς να ανακατευτούν -αυτό επιτυγχάνεται λόγω του διαφορετικού ειδικού τους βάρους. Στο τέλος, ανάβουμε το Grand Marnier. Πίνουμε αφού σβήσουμε τη φωτιά και κρυώσει το ποτήρι.

Πηγή: ethnos

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο