Υλικά

  • 1 λίτρο ρακή ή τσικουδιά
  • 4-5 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 ξυλάκια κανέλα
  • 4-5 καρφάκια γαρίφαλο

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις πάρουν καλή βράση, σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το ρακόμελο για άλλα 10' περίπου σκεπασμένο να πάρει τα αρώματα. Αφαιρούμε την κανέλα και τα γαρίφαλα. Σερβίρουμε αμέσως ή το φυλάμε σε μπουκάλι στο ψυγείο.