«Το Pre Christmas dinner με την υπογραφή της elit by Stolichnaya πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο εστιατόριο Fifty Seven στη Γλυφάδα και λαμπεροί καλεσμένοι από την κοσμική Αθήνα βρέθηκαν στο γνωστό εστιατόριο. 

Αφορμή για το δείπνο δεν ήταν άλλη από το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής φιάλης Andean Edition elit by Stolichnaya η οποία συσκευάζεται σε κρυστάλλινο μπουκάλι, που κατασκευάζεται στο χέρι, του οίκου Glencairn® Crystal, ενός από τους κορυφαίους οίκους κρυστάλλων στον κόσμο.
Στον ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου Fifty Seven η Elit by Stolichnaya είχε την τιμητική, καθώς η εκλεπτυσμένη γεύση της ήταν η έμπνευση, τόσο για τα cocktails που συνόδευσαν ιδανικά το μενού της γιορτινής αυτής βραδιάς, αλλά και για τα γευστικά πιάτα που απόλαυσαν οι καλεσμένοι. 

Χαρακτηριστικά της νέας φιάλης: 

Το μπουκάλι είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να διαθλά το φως και να ενισχύει την καθαρότητα του υγρού. Κάθε ένα από αυτά τα φίνα μπουκάλια είναι σφραγισμένο με ένα επιχρυσωμένο μετάλλιο που πάνω του έχει ένα ρουμπίνι το οποίο απεικονίζει τη φλόγα της elit™ από τη Stolichnaya®.
Το μπουκάλι στη συνέχεια φυλάσσεται σε μία ξύλινη θήκη φιλοτεχνημένη από μαύρη κερασιά της Χιλής. Η θήκη που ξεχωρίζει για το μοναδικό σχεδιασμό του μπουκαλιού της.»