Τι λέτε για έναν μουσακά… with a twist; Δοκιμάστε ένα από τα μοναδικά πιάτα του μενού της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου στο «Κουζίνα Breeze Cafe». Στο γαστρο-στέκι της πλατείας Αγίας Παρασκευής  οι εκπλήξεις είναι συχνό φαινόμενο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο πολύ καλός σεφ Γκίκας Ξενάκης έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μενού πέντε πιάτων χρησιμοποιώντας υλικά του παντοπωλείου «Πανδαισία». Το δείπνο, που ξεκινά στις 9 μ.μ., συνοδεύεται από κρασιά του κτήματος Παυλίδη και κοστίζει € 45. Έμπνευση, καλή πρώτη ύλη και λίγη… μυστικότητα είναι ιντριγκαδόρικος συνδυασμός…


(Tόμπρα 2, 2106009092)


Πηγή: athinorama.gr