Μόλις πριν λίγο καιρό άνοιξε επίσημα το «Avenue Bistro & Βar» του ξενοδοχείου «Metropolitan» και ήδη... στη ζεστή σάλα του άρχισαν να κυκλοφορούν, μεσημέρι-βράδυ, τερίνες, κρεμμυδόσουπες, σαλιγκάρια σε βούτυρο σκόρδου, πάπιες με πορτοκάλι και σάλτσες μπεαρνέζ. Το μενού που επιμελήθηκε ο Γάλλος μεν, με γαστρονομική έδρα τη Μεγάλη Βρετανία δε, τριάστερος σεφ Michel Roux έχει γαλλικές βάσεις και στηρίζεται σε ελληνικά υλικά, με την έμφαση να δίνεται στο πεδίο της rotisserie. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άκης Πετρετζίκης. (Λεωφ. Συγγρού 385, Παλαιό Φάληρο, 2109471001) 



Πηγή: athinorama.gr