Τα αφιερώματα σε τοπικές ελληνικές κουζίνες και κρασιά συνεχίζονται στο «Γιάντες» και την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου τη σκυτάλη παίρνουν, δια των εκπροσώπων τους, τα Χανιά. Στην μοντέρνα ταβέρνα των Εξαρχείων αυτό το διήμερο έχετε την ευκαιρία δοκιμάσετε σαλάτα με σταμναγκάθι και καπνιστό ξερό ανθότυρο, μυζηθροπιτάκια με ντομάτα και σάλτσα φρέσκων κρητικών χόρτων και κρεατότουρτα σε χανιώτικη εκτέλεση -με το κόκαλο.

Οι συνταγές είναι του Χανιώτη σεφ Γιάννη Τσιβουράκη, ο οποίος έχει φροντίσει να φέρει μαζί του και τα υλικά του. Τα κρασιά που θα τις συνοδεύσουν, Bιδιανό, ροζέ Grenache και Cabernet Sauvignon του κτήματος  Κτήμα Ντουράκη στον Αλίκαμπο Βρυσών Αποκορώνου.

Tο μενού, μαζί με τα τρία ποτήρια κρασί, κοστίζει € 24 το άτομο. 

Βαλτετσίου 44, Εξάρχεια, 210 3301369


Πηγή: athinorama.gr