Από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 4 Μαρτίου οι γεύσεις του «Cafe Tabac» του ξενοδοχείου «The Μargi» θα σας μεταφέρουν στα μπιστρό του Παρισιού... συνεχίζοντας τα ειδικά αφιερώματα σε διάφορες κουζίνες του κόσμου. Guest chef αυτή τη φορά είναι ο Βέλγος Bart Van Capellen, o oποίος έχει περάσει από δυνατές κουζίνες («Comme Chez Soi» και «Maison du B?uf» στις Βρυξέλλες, «Sir Anthony van Dyck» στο Antwerp, «Connaught Hotel» στο Λονδίνο κ.ά.) προτού βρεθεί στο αθηναϊκό «Petit Sommelier» και στη συνέχεια στο δικό του «La Louche» στην Αντίπαρο. Τι έχει ετοιμάσει; Ταρτάρ, τερίνες, κις, σφυρίδα με τάρτα αντιδιού ή με όστρακα και άγρια μανιτάρια σε σος λευκού κρασιού, μοσχαρίσιο φιλέτο με φουαγκρά και πατάτες rosti και άλλα πολλά κι ενδιαφέροντα, προσθέτοντας στο γαλλικό μενού και μερικές φλαμανδικές πινελιές.

(Ξεν. «The Margi», Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 2109670924)


Πηγή: athinorama.gr