Από «Rasa Sayang» έγινε «Jade Palace». Από κινέζικο, κινέζικο, δηλαδή. Ο χώρος στην οδό Κίου στη Γλυφάδα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, αν εξαιρέσεις μερικές λεπτομέρειες όπως τα ανθρωπάκια-μινιατούρες που… εξασκούν πολεμικές τέχνες στα «βράχια», μπροστά στα τρεχούμενα νερά της εισόδου.

Αυτό που άλλαξε είναι η κουζίνα. Η γευστική επιμέλεια πέρασε στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη-σεφ Andy Lay, ο οποίος φρόντισε να βάλει, και λόγω καταγωγής, την καντονέζικη πινελιά του. Κι όχι μόνον αυτή. Όντας και sushi chef (έχει μάλιστα περάσει από την κουζίνα του Matsuhisa Athens) έχει προσθέσει στο μενού του και nigiri, sashimi και maki rolls- σε ικανές δόσεις.

Κίου 2, Γλυφάδα, 2109623629



Πηγή: athinorama.gr