Με το που ανοίγεις την ενσωματωμένη στην τζαμαρία βαριά ξύλινη πόρτα του «Bollywood», κοντοστέκεσαι και μένεις να κοιτάζεις απορημένος. Bαρέλια μπίρας που γίνονται με πολύχρωμες πλάκες τραπέζια και με μαξιλαράκια stools, χαμηλά καναπεδάκια με μαξιλάρες γεμάτες χρωματιστά κεντίδια, ξύλινοι ελέφαντες στις κολόνες, τεράστια τσουκάλια κρεμασμένα από το ταβάνι.

Οι μάγειροι ετοιμάζουν tikka και πικάντικο vindaloο πίσω από τα μεταλλικά πλέγματα – η κουζίνα μοιάζει με συνεργείο. Στη μία άκρη της τεράστιας μπάρας ο bartender φτιάχνει Bloody Mary με κόκκινο κάρι και ταμπάσκο. στο άλλο μικρές παρέες τρώνε αντικριστά τραγανές samosas με λαχανικά, raita (γιαούρτι με μέντα ή κόλιαντρο) και αφράτες πίτες naan.

Ένα ευρύτερο κοινό βρίσκεται ξαφνικά να τρώει ρύζι pilao και κρεμώδες κοτόπουλο korma και να ακούει μουσικές που δεν συναντά σχεδόν πουθενά. Μπορεί να πίνει ινδική μπίρα Cobra. μπορεί να πίνει και Daiquiri. Όπως κι αν έχει, μια Ινδία ταυτόχρονα στα μέτρα της και στα μέτρα μας είναι πολύ ωραία φάση.     


Ελασιδών 29 & Κωνσταντινουπόλεως 44, 11854, Γκάζι


Πηγή: athensmagazine.gr