Φοράμε ποδιές, πιάνουμε κουτάλες και πάμε… σούμπιτι να ανακαλύψουμε τα μυστικά της ιταλικής γαστρονομίας. Ο σεφ Gianluca Barlucchi γιορτάζει, μαζί με το «α», τα δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργάς του «Gallo Nero», του all day cafe-restaurant στο Radisson Blu Park Hotel Athens, και παραδίδει μαθήματα ιταλικής κουζίνας τη Δευτέρα 19/3.

Τριάντα τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μαθήματα από τον σεφ, ο οποίος, με τις συνταγές, του ταξιδεύει καθημερινά τους θαμώνες του εστιατορίου από το Πεδίο του Άρεως μέχρι την…Τοσκάνη.

Athens Park Hotel, Λ.Αλεξανδρας 10, Αθήνα Κέντρο Αθήνας, Αθήνα


Πηγή: athinorama.gr