To «Dal Professore» του Νίκου Δημητροκάλλη είναι από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης... με εξαιρετική προσοχή τόσο στις πρώτες ύλες του, όσο και στις πιστές στην ουσία της Ιταλικής κουζίνας συνταγές του. Ήδη από τα πρώτα του βήματα είχε καλή σχέση με το κρασί, πλέον όμως, με την πρόσφατη συνεργασία του με την οινοσυμβουλευτική, μεταξύ άλλων, Genius in Gastronomy, πάει το ζήτημα παραπέρα.

Η νέα αυτή «συμμαχία» σημαίνει ότι ο σομελιέ Χρήστος Σιώμος θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση στη Vineria του «Dal Professore» -τις περισσότερες μέρες (πλην Σαββάτου και Κυριακής) μαζί με τον Γιώργο Λούκα- βοηθώντας σας να επιλέξετε μέσα από μεγάλη γκάμα κρασιών σε φιάλη και σε ποτήρι^ θα τα συνοδεύσετε με καλοδιαλεγμένα αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και την Ιταλία (πεκορίνο διαφορετικής ωρίμανσης, παλαιωμένες παρμεζάνες αλλά και ελληνικά τυριά όπως ξυνότυρα, κεφαλοτύρια και μυζήθρες από μικρούς παραγωγούς) και όχι μόνο. Μείνετε συντονισμένοι: ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα διοργανώνονται εδώ θεματικές εβδομάδες που θα σας δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε σημαντικά κρασιά

(Διονύσου 47 & Χατζηαντωνίου, Μαρούσι, 2106149000-1).


Πηγή: athinorama.gr