Από τον Αστέρα Βουλιαγμένης κατευθείαν στην Ινδονησία.
Οι guest chefs Tomi Siswanto και Meindrabayu Sunjaya από το ξενοδοχείο «Mulia Senayan» της Τζακάρτα θα ετοιμάζουν στο «The Westin Athens» στις 20-29/4 σούπα Kimlo solo με κοτόπουλο, μανιτάρια και γαρίδες, Tongseng Wagyu με λαχανικά και γλυκιά σάλτσα σόγιας, Klepon, δηλαδή μπάλες ρυζιού με μαύρη ζάχαρη, πασπαλισμένες με τριμμένο ινδοκάρυδο και άλλα πολλά πιάτα μιας ευρύτατης, πολυσυλλεκτικής και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας κουζίνας.

Οι ινδονησιακές προτάσεις -τις οποίες καθημερινά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα και μεσημέρι στο εστιατόριο «Al Fresco» είναι πραγματικά… ατελείωτες. Εκτός του a la carte θα υπάρχουν μάλιστα και δύο set menus με € 30 και € 38, τα οποία περιλαμβάνουν και ένα ποτήρι κρασί.


(Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108902000)

Πηγή: athinorama.gr