Στη Νέα Ερυθραία 

Έναν καινούργιο βιομηχανικής αισθητικής χώρο με ανοιχτή κουζίνα κι ένα μπαρ πλαισιωμένο από φωτιστικά-βαζάκια έστησαν στο πρώην «Hakasha» στη Νέα Ερυθραία ο Μυκονιάτης Δημήτρης Πασαλιάδης (τον οποίο είναι πολύ πιθανό να ξέρετε από το «Solymar» στο Καλό Λιβάδι) και οι συνεργάτες του. Η κουζίνα του «ΒarQue», που λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ, αγαπάει ιδιαίτερα το κρέας. Στο μενού φιγουράρουν, ανάμεσα σε άλλα, βουβαλίσιες μπριζόλες, burgers προβατίνας και hot dogs αγριογούρουνου. (Χ. Τρικούπη 127 και Στροφυλίου, 2108002201-2)

Πηγή: Athinorama