Το πολυνησιακό εστιατόριο του «Ledra Marriott» κεντάει επί δεκαετίες εξωτισμό στην πόλη, κι όντως σ’ αυτόν τον ατμοσφαιρικό χώρο με τα μπαμπού, τους καταρράκτες και τις εικόνες του Ειρηνικού αισθάνεσαι «αλλού» - κάπως σαν να παίζεις σε ταινία του James Bond. Οι σταθερές αξίες βέβαια, όσο σταθερές κι αν είναι (να θυμίσω ότι το «Κona Kai» άνοιξε τις πόρτες του το 1983), κάνουν κι αυτές τις μικρές μετατροπές τους.

Στην προκειμένη, αυτό που έχει αλλάξει είναι το μενού. Στην κολεξιόν των νέων πιάτων θα βρείτε, ανάμεσα σε άλλα, tataki τόνου και σολομού με ponzu sauce, ινδονησιακή σαλάτα gado gado, αλλά και ένα Rib eye steak που κινείται σε ρυθμούς… exotica, με τζίντζερ, τσίλι και σκόρδο, που σερβίρεται με λαχανικά σοτέ και ψητή γλυκοπατάτα. Έχετε υπ’ όψιν ότι το οικονομικό μενού τριών πιάτων με -€ 26- εξακολουθεί να ισχύει: εκεί θα ξανασυναντήσετε τη σαλάτα gado gado, ακολουθούμενη από γλυκόξινο χοιρινό με ρύζι ατμού και μια τηγανητή μπανάνα με παγωτό μάνγκο.

(Ξεν. «Ledra Marriott», Λεωφ. Συγγρού 115, Ν. Κόσμος, 2109300000)


Πηγή: athinorama.gr