Στο «Φανάκι», στις σαλάτες τους βάζουν βλαστούς κάππαρης, πετρωτή και τηνιακή λούζα: το μικρό παραδοσιακό καφενείο που άνοιξε πριν λίγο καιρό στην Παναγή Τσαλδάρη ποντάρει στα ελληνικά προϊόντα. Η άμεση επαφή με τους παραγωγούς φέρνει στα Μελίσσια καβουρμά από την Κερκίνη, παστουρμά από τη Δράμα, αρσενικό από τη Νάξο, χέλι καπνιστό, σπινιάλα και φούσκες -ακόμη και μια δυσεύρετη πάστα από αυγά κολιού που φτιάχνεται στη Λέρο. Ωραία ιδέα, κι από ότι μαθαίνουμε οι μεζέδες έχουν και καλές τιμές. (Παναγή Τσαλδάρη 26, Μελίσσια,  2117200988).


Πηγή:Αθηνόραμα