Ζωντανό περιβάλλον, νεαρόκοσμος και μεσήλικοι με χαλαρή διάθεση, και μικρός cosy κήπος στην πίσω πλευρά, με διακριτικά φωτισμένα δεντράκια και ξύλινη επένδυση. Σταθερή αξία για καθημερινή απόδοση τιμής στην κλασική ιταλική κουζίνα από το 2002, προσφέρει –ανάμεσα σε άλλα– μια εντυπωσιακή σειρά από 30 πιάτα με ζυμαρικά και 24 πίτσες με λεπτή, τραγανή ζύμη, οι οποίες βγαίνουν από το μεγάλο άσπρο φούρνο που δεσπόζει στη σάλα.

Από τα πιάτα που δημιουργεί ο ιδιοκτήτης και σεφ Στέλιος Αθανασίου ξεχωρίσαμε το λεπτοκομμένο και βελούδινο καρπάτσιο από μοσχάρι γάλακτος, ένα γευστικότατο ριζότο με παντζάρι, που χρειάζεται όμως ακόμη λίγη δουλειά, τις ωραιότατες πένες με πλευρότους, ντομάτα και λουκάνικο που φτιάχνουν οι ίδιοι, με πλούσια ρουστίκ γεύση, και την ευρηματική πίτσα με κρέμα τρούφας και μανιτάρια – διακριτό το άρωμα της τρούφας και σωστή η ποσότητα της μοτσαρέλας.

Ευχάριστη έκπληξη η θαυμάσια ταλιάτα, άψογα ψημένη και ζουμερή. Αρκετά ιταλικά κρασιά, κυρίως λευκά, ζωντανή τζαζ μουσική κάθε Πέμπτη βράδυ και γρήγορο σέρβις.   


Γιαννιτσοπούλου 1, Γλυφάδα, 2108941310. Τιμή: € 15-27.



Πηγή: athinorama.gr