Μοντέρνο, με ωραία μεσογειακή κουζίνα, το μοναδικό εστιατόριο αξιώσεων σε ολόκληρη την περιοχή. Στο λιμανάκι της Πάχης, με εντυπωσιακή open kitchen και διακόσμηση που συνδυάζει το βιομηχανικό ντιζάιν με νεο-μπαρόκ στοιχεία. Ξεχωρίσαμε τις τραγανές και ζουμερές γαρίδες σε κρούστα μπίρας, τυλιγμένες σε κανταΐφι και το αρωματικό «Τσουκάλι του ψαρά» με διάφορα οστρακοειδή αχνισμένα με πιπερόριζα.

Οι πένες με κοτόπουλο ήταν al dente, αλλά χωρίς αρτύματα, ενώ το καλοφτιαγμένο ριζότο με κοτόπουλο και μήλο είχε φινέτσα και φρεσκάδα. Ενδιαφέρουσα η πίτσα με φρέσκο σολομό και μάραθο, χρειαζόταν όμως λίγη γευστική ένταση. Υπερπαραγωγή η «Ποικιλία στο γκριλ», που έρχεται σε μια πιατέλα πάνω από ένα μέτρο και συνοδεύεται από ψητά λαχανικά, πατάτες τηγανητές και τρία ντιπ. Εντυπωσιακό το «σπασμένο μιλφέιγ»: μια «οβίδα» γεμισμένη με παγωτό σοκολάτα και βανίλια, σπασμένη σφολιάτα και κρέμα που σε κάνει να παραβλέπεις το κάπως φορτωμένο concept.    


Πάχη Μεγάρων, 2296080804. Τιμή: € 25-30.


Πηγή: athinorama.gr