Γεύσεις βασισμένες στην ελληνική παράδοση «ντύνονται» με σύγχρονο πνεύμα στο καινούργιο μεζεδοπωλείο της Ευδοξίας Πάντου και του Νίκου Κρασσά στο Παγκράτι. Το οποίο, να σημειώσουμε, έχει και πολύ φιλικές τιμές. Η Λιάν Βερμέερ έχει συνδυάσει το θερμό χρώμα του ξύλου με τοίχους-μαυροπίνακες και αφίσες με illustrations υλικών της κουζίνας και χαριτωμένα φωτιστικά, η εξωστρέφεια της εποχής πάντως σε προτρέπει να δοκιμάσεις τις γαρίδες με μαραθόριζα και ούζο, το καραμανλίδικο λουκάνικο από τη Δράμα, το χουνκιάρ μπεγιεντί ή τη χανιώτικη σαρικόπιτα του «Μαύρου Πρόβατου» στα τραπέζια δίπλα στην φυτεμένη με δάφνες, μέντες και δεντρολίβανα πρασιά.

(Αρριανού 31-33, Παγκράτι, 2107223469-466) 


Πηγή: athinorama.gr