Περίπου μισή ώρα από την Αθήνα μπορείτε να αποδράσετε από τη βαβούρα της πόλης και να βρεθείτε στο «Άμμος» για να απολαύσετε λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… πολλά θαλασσινά. Τα καλαμαράκια με πέστο βασιλικού σε πύργο από τσιπς δίνουν gourmet υποσχέσεις. Το ίδιο και τα θαλασσινά.Όλα αυτά τα συνοδεύετε με ωραία ποικιλία βραστών λαχανικών (κολοκυθάκια, παντζάρια, καρότα).

Αλλά και οι λάτρεις του κρέατος, εδώ δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Από μια μεγάλη ποικιλία κλασικών κρεατογεύσεων, το απόλυτο must είναι το rib eye από Black Angus (€ 15,50), το οποίο προστέθηκε φέτος στο μενού και είναι σούπερ. 

Αγ. Μαρίνας 52, Αυλάκι, Πόρτο Ράφτη


Πηγή: athinorama.gr