Πολύ καλή και στο «επιμένουμε ελληνικά» κλίμα της εποχής η ιδέα της ομάδας της «Γκαλερί του μεζέ» για μια μπιραρία με αμιγώς ελληνικές μπίρες. Το «Think Βeer» που καταλαμβάνει το ένα κομμάτι της «Γκαλερί», συνδυάζει βιομηχανικά στοιχεία και ξύλο, ενώ πάνω από το μπαρ κρέμονται φωτιστικά-κράνη του Β’ Παγκόσμιου πολέμου. Τα ζυθοσυνοδευτικά είναι και αυτά ελληνικά. Μανιάτικη ομελέτα, καβουρμαδόπιτα, ένα burger από αιγοπρόβειο κρέας με καυτερές πιπερίτσες και γραβιέρα…

(Μεγ. Αλεξάνδρου 63, Περιστέρι, 2105720291)


Πηγή: athinorama.gr