«Beau Brummel», «Pacific Monte Carlo», «Alekos» και τώρα «Chateau». Στο νεανικό, μοδάτο club-restaurant στο γνωστό χώρο της Κηφισιάς, το ντεκόρ έχει πράγματι μερικά στοιχεία, όπως η εσωτερική πόρτα, που δίνουν εφέ κάστρου. Έξω δεξιά λειτουργεί ένα μπαράκι για κοζερί, ενώ στα αριστερά στήνονται  τα βαριά τραπέζια του εστιατορίου. Μέσα γίνεται χαμός μετά τα μεσάνυχτα με mainstream, house ή ελληνικά – ανάλογα με την ημέρα.

Η μεσογειακή κουζίνα έχει δυνατές στιγμές, όπως το δροσερό μαριναρισμένο λαβράκι με φύλλα ρόκας, το εντυπωσιακά σερβιρισμένο μανούρι παναρισμένο σε αμύγδαλο με αχλάδι βρασμένο σε κόκκινο κρασί και το open burger με σος κονιάκ και καραμελωμένα κρεμμύδια σε ωραίο ψωμάκι με μελωμένες τηγανητές πατάτες. Οι φλογέρες είναι στεγνοτηγανισμένες, αλλά το κοτόπουλο σβήνει γευστικά τις γαρίδες στη γέμισή τους.

Ενδιαφέρον το φιλέτο με σάλτσα σοκολάτας, αλλά παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε γλυκό, ενώ το ριζότο με κοτόπουλο και πορτσίνι χρειάζεται δουλειά για να αποκτήσει χαρακτήρα. Στο φινάλε ξεχώρισα το συμπαθητικό μιλφέιγ με μους τυριού και μαρμελάδα λεμόνι. 


Αγ. Δημητρίου 9, Κηφισιά, 2108015830. Τιμή: € 37-44.

Πηγή: naftemporiki.gr