Ήδη από το χειμώνα ο Μιχάλης Νουρλόγλου εντυπωσίασε με τη μαγειρική του στο εστιατόριο της Κηφισιάς και το καλοκαιρινό του μενού φαίνεται εξίσου δυνατό. Αυτό όμως που είναι ακόμη πιο δυνατό είναι η πρόταση ενός menu degustation οκτώ πιάτων με € 30, ανάμεσα στα οποία ψητό καλαμάρι με πιρουνιαστή πατατοσαλάτα με μυρωδικά, ελαφρά καπνιστό μοσχαρίσιο καρπάτσιο με παγωτό μουστάρδα-αχλάδι, κριθαράκι καρμπονάρα, σολομός ψητός με αβοκάντο-wasabi και πανακότα με γρανίτα καφέ Arabica. Επ’ ευκαιρία δοκιμάστε και τα κοκτέιλ της Μυρσίνης Σπανέλη -εγώ έβαλα στο μάτι το Rum Apasionado με ρούμι, μάνγκο και χειροποίητο σιρόπι πράσινου τσαγιού. (Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά, 2108015324-5)

Πηγή: athinorama.gr