Με τον «Αγοραστό» να έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό στο Χαλάνδρι, το παλιό του πόστο στο Γέρακα έγινε «Αρχηγείον». Απλό, καθημερινό το νέο concept, στο χώρο με τα πολύχρωμα πλακάκια και τα φορτωμένα βαζάκια ράφια, με το «επιτελείο» της κουζίνας να ποντάρει σε δύο ατού: τον γιαννιώτικο ξυλόφουρνο (βλ. χωριάτικη πίτσα με φέτα, ανθότυρο, σαλάμι Λευκάδος, ντομάτα κι ελιές, ή πικάντικο λαχματζούν) και μια καθημερινή κρεατοφαγία με πολίτικες πινελιές και homemade αίσθηση. Θα βρείτε και γύρο, καλαμάκια και μπριζολάκια, αλλά αυτό που κάνει ήδη από τις πρώτες μέρες θραύση είναι το κεμπάπ -με ψητή ντομάτα και καραμελωμένα κρεμμύδια, τυλιχτό σε χειροποίητη πίτα. (Θεσσαλονίκης 25, Γέρακας, 2106616220).

Πηγή: athinorama.gr