Κάτω, στην αρχή της Πειραιώς, τα αυτοκίνητα δεν σταματάνε να μαρσάρουν, αλλά πάνω, στο roof top του ξενοδοχείου «Eridanus» το λιτό, ντυμένο στα λευκά εστιατόριο με την Ακρόπολη ακριβώς απέναντι –καρτ ποστάλ κανονική– στήνει άκρως χαλαρωτικό σκηνικό.


Αυτές τις μέρες θα το ξαναγνωρίσετε με νέο όνομα, «Cielo» (ουρανός δηλαδή) και με σεφ τον Δημήτρη Ρήγα, ο οποίος παρουσιάζει μια κουζίνα με διεθνείς και ελληνικές αναφορές, να προτείνει από σπαγκέτι με απάκι ή χυλοπίτες με γιουβέτσι και φορμαέλα μέχρι σολομό με σος hollandaise ή μοσχαράκι με ρυζομακάρονα και κάσιους.


(Πειραιώς 78, Κέντρο, 2105205360)


Πηγή: athinorama.gr