Στον κήπο του «Frame» στην πλατεία Δεξαμενής, σε λευκό καναπέ, κάτω από πεύκα κι ουρανό, με μουσική που χαϊδεύει τα αυτιά: αυτό, όντως, είναι lounging. Μπορείς να στραφείς και σε ένα burger, αλλά κατά βάση τα πιάτα της βρετανίδας σεφ είναι πιο ανάλαφρης λογικής. Ένα τρυφερό μαροκινό κοτόπουλο με κους κους, με τόνους κόλιανδρου και λεμονιού και σαλατίτσα ή ένας σολομός (θα τον ήθελα μια ιδέα λιγότερο ψημένο, με ζουμερό κέντρο) με τζίντζερ και λέμονγκρας, σερβιρισμένος με σπαράγγια και noodles με αρακά και πιπεριές θα σας δώσει μια ιδέα για το στιλ κουζίνας, η οποία παίζει με διαφορετικές γευστικές κουλτούρες.

Συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής - οι παπαρδέλες με  ντομάτα, αγκινάρα, κολοκύθι, μανιτάρια, ρόκα και λαδοτύρι, απλό, light, καλοεκτελεσμένο πιάτο είναι μια τέτοια περίπτωση. Τα € 15 που κοστίζει σόλο τα βρίσκω λίγο τσιμπημένα, θα το συναντήσετε όμως μαζί με σαλάτα και γλυκό στο οικονομικό μενού των  € 25. 

Ξεν. «St. George Lycabettus», Δεινοκράτους 1, Πλ. Δεξαμενής, 2107416000. Τιμή: € 37-44.


Πηγή: athinorama.gr