Ο Γιάννης Αποστολάκης εδώ και λίγες μέρες μαγειρεύει στην δική του ανοικτή κουζίνα. Στο «Fatto», το εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στον Άλιμο σε συνεργασία με τον Γιώργο Δημακόπουλο, προτείνει ανάλαφρες ιταλικές γεύσεις (μπρουσκέτες, καρπάτσιο, ταλιολίνι με pesto βασιλικού και καλαμάρι, λιγκουίνι με αχιβάδες και μύδια, ντομάτα και σκόρδο, ραβιόλι με μοσχάρι, ντομάτα και μαντζουράνα κ.α.).

Προτείνει επίσης επτά διαφορετικές ιταλικές πίτσες –ήδη ξεχωρίσαμε το συνδυασμό finocchiona (που είναι ένα ωραιότατο ιταλικό σαλάμι με φινόκιο), peperoncino, μοτσαρέλας και δυόσμου. Η μικρή κάρτα φαγητού γρήγορα θα συμπληρωθεί και με πιάτα ημέρας, οι τιμές είναι λογικές και το στιλ του χώρου σύγχρονο και οικείο, σε λιτές γραμμές. Θα επανέλθουμε άμεσα με γευστική ανταπόκριση.


(Θουκυδίδου 76, Άλιμος, 6987497497).


Πηγή: athinorama.gr