Το πιο οικονομικό μενού της μέχρι τώρα λάνσαρε μόλις η «Σπονδή» -ένα σετ τριών πιάτων με € 48 -ή € 59 με δύο συνοδευτικά ποτήρια κρασί.

Με τα κυρίως πιάτα του a la carte να κυμαίνονται ανάμεσα στα € 38 και € 55 είναι σημαντική η διαφορά: μέσω του συγκεκριμένου μενού έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις το πολυβραβευμένο εστιατόριο (το οποίο ούτως ή άλλως δεν
είναι για κάθε μέρα) αρκετά πιο εύκολα.

Στο πρώτο πιάτο η τρούφα Βουργουνδίας συνδυάζεται με πατάτα, μανιτάρια ζιρόλ και αμύγδαλο, ακολουθεί το κοτόπουλο με φιστικοβούτυρο και καρύδα και το φινάλε γράφει η βανίλια με σοκολάτα Εκουαδόρ, καφέ και νουγκατίνα αμυγδάλου.

 (Πύρρωνος 5, Παγκράτι, 2107520658, 2107564021)

Πηγή: athinorama.gr