To εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ επέστρεψε με νέες προτάσεις και παλιές, αγαπημένες συνταγές και σας υπόσχεται γευστικές βόλτες σε αυθεντικές μανιάτικες απολαύσεις.
Γευθείτε ελληνικές δημιουργίες που ακροβατούν περίτεχνα ανάμεσα στην παράδοση και τη μοντέρνα κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Φουρούλη, στο γνωστό και οικείο νεοκλασικό της Οδού Φαλήρου, στην καρδιά της Αθήνας δίπλα από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Προτείνουμε Φέτα τυλιγμένη σε φύλλο κανταΐφι με μέλι και σουσάμι, μία αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά έκπληξη, Κολοκυθοκεφτέδες αρωματισμένους με δυόσμο και αφρό από πικάντικο γιαούρτι, Μαυρομάτικα φασόλια με γαύρο μαρινάτο και ζελέ λεμονιού καιΦακές σαλάτα με φρέσκια ρίγανη & σύγκλινο Μάνης σε σάλτσα εσπεριδοειδών.

Ακόμα, την ομώνυμη σαλάτα ΜάνηΜάνη με μαρούλι, ρόκα, vinaigrette λιαστής τομάτας και μανούρι αλλά και τα παραδοσιακά Μπιφτεκάκια με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, πίτα & σάλτσα πικάντικου γιαουρτιού που μετράνε και τα δύο οχτώ χρόνια γευστικής προτίμησης από τους φίλους του εστιατορίου.
 
Ώρες Λειτουργίας Σεπτεμβρίου: Καθημερινά 14:00 με 23:00, Δευτέρα: Κλειστά

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, Τ. 210 9218180

Πηγή: athensmagazine.gr