Το βιομηχανικής αισθητικής στέκι της Δήμητρας και του Σον Σάναχαν θα το βρεις στο Γκάζι εκεί όπου η Ιάκχου συναντά την Ευμολπιδών. Το απόγευμα θα σου φανεί πιο χαλαρό, αλλά όταν στους μοναστηριακούς πάγκους, αντί για smoothies, αρχίσουν να κυκλοφορούν μπίρες, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν.
Θα δοκιμάσετε μια ωραία «άλλη» χωριάτικη, με φέτα από γάλα αμυγδάλου (σαν να τρως μαλακό μάρτζιπαν), ένα νόστιμο «άλλο» γύρος (γλουτένης) με τζατζίκι από γιαούρτι σόγιας, hot dog και burger χωρίς ίχνος κρέατος κι ένα cheesecake με κρέμα κάσιους. Η κουζίνα είναι αυστηρά vegan εδώ και οι τσέχικες μπίρες, που φτάνουν τις σαράντα, επίσης – στην Τσεχία απαγορεύεται το φιλτράρισμα με ζωικά φίλτρα.

Πηγή: athinorama.gr