Εντάξει, μπορείς να πάρεις και καφέ...
Αλλά έχει άλλη χειμωνιάτικη χάρη να χαζεύεις την κίνηση του κέντρου έχοντάς μπροστά σου ένα ζεστό, αρωματικό φλιτζάνι τσάι με μήλο, παπάγια και τζίντζερ. Ή να διαβάζεις την απογευματινή εφημερίδα σου χαλαρώνοντας με ένα νοτιοαφρικάνικο Rooitea με κρεμώδη γεύση καραμέλας και… χωρίς καφεΐνη.

Το «Plaza Cafe» του «Athens Plaza» στο Σύνταγμα εμπλούτισε πρόσφατα τον κατάλογο του με ποικιλία τσαγιών και μειγμάτων βοτάνων και σας περιμένει όλες τις ώρες με το τσαγερό του στη φωτιά. Αν είστε ντουέτο, θα σας προτείνουν να συνδυάσετε το τσάι σας με ένα πλατό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις για δύο (€ 19 μαζί με δύο φλιτζάνια τσάι).

Για τους φανατικούς chocoholic -του τύπου «forget love, I’ d rather fall in chocolate»- υπάρχει η εναλλακτική της ζεστής σοκολάτας Ghirardelli, εξίσου πρόσφατη άφιξη, την οποία θα βρουν στο cafe στο ισόγειο του ξενοδοχείου σε αναλόγως πρωτότυπους, αρωματικούς συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα  η lemon cream dream, λευκή με ξύσμα λεμονιού και η orange cinnamon choco-la με άρωμα κανέλας και πορτοκαλιού. 

Βασ. Γεωργίου Α΄ & Σταδίου, Σύνταγμα, 2103352400.

Πηγή: athinorama.gr