Εκτός λοιπόν από τα κλασικά μεξικάνικα –τορτίγιας, τσιμιτσάγκας, νάτσος...
... τοστάδας, εντσιλάδας, μπουρίτος, κεσαδίγιας–, όλα με σεμνότατη προσέγγιση στο καυτερό, προτείνει και πιάτα με ζυμαρικά, όπως ριγκατόνι ολικής αλέσεως με νόστιμη σάλτσα albontingas καθώς και ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, δύο πιάτα με θαλασσινά και μια επιλογή από χορτοφαγικά πιάτα ανάμεσα στα οποία και τα χορταστικά Huevos Rancheros.

Στο Tex κομμάτι του, τώρα, εξακολουθεί να βρίσκεται ένα ζουμερό rib eye από μοσχάρι Black Angus, τα μπιφτέκια κοτόπουλου θα αρέσουν και στα παιδιά, ενώ το κοτόπουλο με μόλε (σάλτσα) σοκολάτας θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα του καταλόγου αν το κρέας ήταν πιο τρυφερό και το συνοδευτικό ρύζι –ευρηματικό στη fusion εκδοχή του που δανείζεται τις σταφίδες και τα μπαχαρικά από την αραβική κουζίνα– πιο αφράτο.

Τις αλλαγές συμπληρώνει το καλιφορνέζικο brunch που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου. Ευχάριστη έκπληξη η καλή λίστα κρασιών σε τιμές κάτι παραπάνω από λογικές και η τακτική corgage fee (μπορείς να φέρεις το δικό σου κρασί) που έχει υιοθετήσει. 

Κύπρου 20 & Δαβάκη, Πλ. Τσαχπίνη, Νέα Ερυθραία, 2106253468-9. Τιμή: € 22-28. 


Πηγή: athinorama.gr