Ας ξεκινήσουμε από την… τιμή που κάνει στους πελάτες του το My Way Grill.
Όταν με περίπου 16-17 ευρώ μπορεί ένα άτομο να βάλει στο τραπέζι του ένα ορεκτικό, 350 gr χοιρινό κρέας (τρία σουβλάκια) και ένα επιδόρπιο χωρίς να αισθάνεται (κάθε άλλο) ότι βρίσκεται σε ένα σουβλατζίδικο, το συμπέρασμα είναι αυτονόητο. Ο χώρος είναι φιλικός ακόμα και για «φτωχές» τσέπες. Δεδομένου ότι η πρόταση είναι και γευστικά ενδιαφέρουσα, είναι προφανές ότι οι κατοικούντες στα πέριξ μάλλον θα ευχαριστηθούν την έξοδό τους χωρίς να «ματώσει» η τσέπη.

Το My Way Grill είναι ένας απλός πλην όμως καλαίσθητος χώρος με λίγες διακοσμητικές πινελιές, άνετη σχετικά χωροταξία και μεγάλα βαρέλια κρασιού φάτσα στην είσοδο πάνω από την μπάρα / πάσο. 

Σε επίπεδο φαγητού, η πρόταση κάθε άλλο παρά μονότονη είναι. Δεκαπέντε ορεκτικά καλύπτουν όλα τα γούστα σε βαθμό που μπορούν να στηρίξουν ένα πλήρες δείπνο. 

Με βάση όλα αυτά, το εστιατόριο χαρακτηρίζεται με θετικό πρόσημο, το οποίο σημαίνει ενδιαφέρον φαγητό και φιλόξενο περιβάλλον. Αυτό άλλωστε δείχνει να επιβεβαιώνεται και από τον κόσμο. Μια Τρίτη (κακή μέρα) βράδυ με τουλάχιστον πενήντα άτομα να απολαμβάνουν κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο είναι.

Πλήρες δείπνο: 17-25 ευρώ/άτομο χωρίς το κρασί
Βασ. Γεωργίου 33, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6813607
Σάβ. και μεσημέρι, Κυρ. μόνο μεσημέρι
Δευτ. Κλειστό.


Πηγή: athinorama.gr