Η σειρά από γευστικές συναντήσεις με τις τοπικές κουζίνες «Όλη η Ελλάδα στο πιάτο» συνεχίζεται στο «Αίγλη Εστιατόριο»...
με το πρώτο αφιέρωμα της νέας χρονιάς να φέρνει στο Ζάππειο γεύσεις της Ηπείρου.

Από τις 5 έως και τις 12 Φεβρουαρίου θα δοκιμάσετε στο ειδικό μενού –έξι πιάτα με τρία ποτήρια κρασί στην τιμή των € 25!– που θα παρουσιάσουν ο Κίμωνας Ζάρρας και ο σεφ του εστιατορίου Μάκης Κοντοκώστας, πολλά από τα πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα των παραγωγών της Απείρου Γαίας, μιας μη κερδοσκοπικής εταιρίας που έχει σκοπό την προβολή και προώθηση των παραγωγών της Ηπείρου: το χέλι του Γείτονα, τα πολύ ιδιαίτερα ελιξίρια Βαϊμάκη, τον τραχανά Σπανέλλη, τη φέτα Πορίκη, τα τυριά με βότανα των αδερφών Παππά κ.ά. Ανάμεσα στις συνταγές, ζυμαρόπιτα με φέτα, μπατσαριά, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής γεμιστό με τρούφα, τραχανά και κατσικίσιο τυρί….

Αίγλη Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 2103369364, 2103369300.

Πηγή: athinorama.gr