Το περιβάλλον είναι ευχάριστο.
Μια παλιά μονοκατοικία στο Χαλάνδρι διαμορφωμένη με τρόπο που τα δωμάτια του παρελθόντος να επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να χάνεται η ιδιωτικότητα των επί μέρους χώρων είναι ήδη ένα πρώτο ατού.

Η γευστική πρόταση υπακούει στους κανόνες που επιβάλλει το συνοδευτικό του ονόματος. Μεζεδοπωλείο. Το οποίο μεταφράζεται σε ένα εκτενή κατάλογο με πενήντα προτάσεις για όλα τα γούστα και με ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Οι, περί ων ο λόγος, μεζέδες δεν είναι κάποια μίζερα πιατάκια με δυο μπουκιές φαγητό.

Το περιεχόμενο των πιάτων είναι γενναιόδωρο και χορταστικό, γεγονός που σε συνδυασμό με τις τιμές επιτρέπει στην ψυχαγωγική έξοδο να κινείται σε οικονομικά επίπεδα, ανεκτά για τους πολλούς. 


Παρά τις επί μέρους αδυναμίες που μάλλον είναι αναμενόμενες σε μια κουζίνα που καλείται, ειδικά όταν το μαγαζί είναι γεμάτο, να διαχειριστεί πενήντα διαφορετικές συνταγές, το Περί Ουσίας κάνει μια συνολικά ενδιαφέρουσαγευστική πρόταση.

Σε συνδυασμό δε με το ζητούμενο αντίτιμο (κάτω από 20€/άτομο), γίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε.

Πλήρες δείπνο 15-20€/άτομο χωρίς το κρασί
Θησέως 25 & Δ. Πλακεντίας, Πλατεία Κέννεντυ, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6830220
Και μεσημέρι

Πηγή: athinorama.gr