Γιορτάζοντας τα 15 της χρόνια, η «Σπονδή» ετοίμασε μία σειρά από γαστρονομικά events, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του έτους.

Οι θεματικές ενότητές τους είναι εμπνευσμένες από εποχικά προϊόντα και τα μενού θα προσφέρονται στην τιμή των 68 ευρώ κατά άτομο.

Τα events θα περιλαμβάνουν ημερήσιες αλλά και μηνιαίες θεματικές ενότητες, εμπνευσμένες από την εποχική παλέτα της φύσης και με την υπογραφή του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin, chef της Σπονδής Arnaud Bignon, αναμένεται να ιντιγκάρουν τον ουρανίσκο των επισκεπτών.

Ξεκινώντας με τη θεματική του Νοεμβρίου, τα πιάτα του μενού αυτού του μήνα θα έχουν στο γευστικό επίκεντρο τα λαχανικά και τα φρούτα του Φθινοπώρου. Μια φαινομενικά απλή πρώτη ύλη, στα χέρια ενός ικανού και καταξιωμένου σεφ, θα μετατραπεί σε ένα γευστικό και πρωτότυπο μενού.

Πληροφορίες: Σπονδή, Πύρρωνος 5, Παγκράτι, Αθήνα, 210 7564021, www.spondi.gr .