Πολυεθνικές γεύσεις και ατμόσφαιρα Ανδαλουσίας στη Νέα Ερυθραία.  
Η θέση Στη γαστρονομικά ανερχόμενη πλατεία Πλαστήρα.  

Η ατμόσφαιρα Σημείο αναφοράς στη διακόσμηση τα ανδαλουσιανά πλακάκια και τα έντονα χρώματα στους τοίχους, ενώ η κουζίνα έχει επιρροές από την Ινδία, τη Μέση Ανατολή και την Ταϊλάνδη. Το γεωγραφικό «καρέ» συμπληρώνεται από τον τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη, Σπύρου Παπασπύρου: μόνο ένας Ικαριώτης θα σκαρφιζόταν έναν τέτοιο χώρο.  

Το φαγητό Εξαιρετικό το baba ghanoush από πολτό ψητής μελιτζάνας με ταχίνι και μπαχαρικά, όπως και η πατατοσαλάτα με κάρι, τα οποία συνοδεύσαμε με τις φρέσκες πίτες naan που βγαίνουν κατευθείαν από το φούρνο tandoori, που δεσπόζει στην κουζίνα. Τα σουβλάκια κοτόπουλου satay είναι πολύ ζουμερά και συνδυάζονται υπέροχα με τη σάλτσα από φιστίκια, ενώ πολύ νόστιμες βρήκαμε και τις γαρίδες στο γκριλ με γλυκό κόκκινο τσίλι.  

Ο λογαριασμός Θα δώσετε από 15 μέχρι 25 ευρώ το άτομο.  

Η κάβα Γλυκόπιοτη σανγκρία, χειροποίητη και πολύ αρωματική. Περισσότερα από 50 κοκτέιλ για να διαλέξετε και λίστα κρασιών με πολλές ελληνικές ετικέτες.  

Επιπλέον πληροφορίες Ανοιχτά καθημερινά από τις 19.00. Υπάρχει χώρος για τους καπνίζοντες.  

Πηγή: gastronomos.gr