Tα ‘χουμε πει πολλές φορές για τα brunch. Αρέσουν. Αυξάνονται. Κυκλοφορούν σε διάφορους τύπους. Ακόμη και με μια δόση fusion: η πιο πρόσφατη άφιξη στο αθηναϊκό πεδίο του brunch έχει την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια.

 Αν κλείσετε τραπέζι την Κυριακή στο «Π-Βοx» του ξενοδοχείου «Periscope» στη Χάρητος, με την ανοικτή κουζίνα και τα γεμάτα καλούδια ράφια, αλά delicatessen, μπορείτε να επιλέξετε τον ελληνικό μπουφέ με € 18 το άτομο –στραπατσάδα, ομελέτα, σύγκλινο στη σχάρα, λουκάνικα, σαλάτες, ζυμαρικά κτλ. Μπορείτε όμως και να λοξοδρομήσετε προς πιάτα πιο χαρακτηριστικά της γευστικής φιλοσοφίας του σεφ, ένα μείγμα ελληνικών, μεσογειακών, comfort και fusion γεύσεων, όπως για παράδειγμα τα μοσχαρίσια φιλετάκια με yakiniku sauce και σταμναγκάθι  ή τη μαρέγκα με κρέμα καρύδας και φράουλες (a la carte αυτά). Το brunch σερβίρεται τις Κυριακές από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.   


Πηγή: athinorama.gr