Στο Tres Marie στην Παλαιών Πατρών Γερμανού θα απολαύσετε ιταλικές γεύσεις σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον όπου δεσπόζει η ανοιχτή κουζίνα και μπορείτε...

...εκτός από το γεύμα σας να κάνετε και τα ψώνια σας προκειμένου να ετοιμάσετε τα δικά σας ιταλικά πιάτα για τους φίλους σας.

Μια ιταλική τρατορία με πολυτελή διακόσμηση, ακριβούς πολυελαίους, βιτρό, καθίσματα σε σκούρο ξύλο και μαρμάρινα τραπέζια. Η γωνιά των delicatessen και η γωνιά των γλυκών προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο, ενώ περίφημο είναι πλέον το πρωινό της Κυριακής με φρεσκοψημένα ψωμιά, μαρμελάδες και σάντουιτς.

Στα τρία επίπεδα απολαμβάνουμε τον καφέ μας, καθώς και ποτά και απεριτίφ από την Ιταλία, δοκιμάζουμε αυθεντικά ιταλικά πιάτα, και αγοράζουμε σοκολατάκια, ποτά και λάδια από το τμήμα δώρων

Ένα ταξίδι στο Μιλάνο τώρα ξεκινά, μέσα από ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις. Τέλεια επιλογή για καφέ αλλά και φαγητό και μάλιστα σε 3 σημεία σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

Π. Π. Γερμανού 13 / Θ. Σοφούλη 57 / Κομνηνών & Κολοκοτρώνη, Πανόραμα Τηλέφωνο 2310 240051 (Π. Π. Γερμανού) / 2310 403655 (Θ. Σοφούλη) / 2310 332747 (Πανόραμα)