Το νέο "hot spot" εστιατόριο της πόλης στην καρδιά της Αθήνας σας προσφέρει διαφορετικές και συνάμα εξαιρετικές γεύσεις υψηλών προδιαγραφών σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Βιομηχανική αισθητική, loft αύρα, country 60΄s στοιχεία, αφαιρετική διάθεση, οικεία ατμόσφαιρα, μοντέρνες πινελιές, ιδιαίτερο ύφος… Είσοδος σαν παλιό ασανσέρ, φωτιστικά από δέντρα ελιάς, ταπετσαρία της Όντρεϊ Χέμπορν, οθόνες με τρισδιάστατα θέματα… …είναι όλα εκείνα που συνθέτουν το χώρο του Small Talk.

Στο μενού τα όσπρια έχουν την τιμητική τους. Σας προτείνω στα οπωσδήποτε τα ρεβίθια (διακριτικά al dente) με μυρωδάτο dressing μαϊντανού και άνηθου, τα οποία ταιριάζουν τέλεια με φρέσκο, πρώτης τάξεως αβγοτάραχο και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από τη σαλάτα με φακές, ρόκα, ντοματίνια και ξινομυζήθρα.

Δοκιμάστε, επίσης φάβα με καλαμάρι και κάππαρη, και η πολέντα (παρότι δεν είναι όσπριο, η γεύση της εκεί τείνει) με λουκάνικο, κατσικίσιο τυρί και μπολονέζ μανιταριών.
Σας επισημαίνω τον σαν εξαιρετική τεμπούρα, αλμυρούτσικο μπακαλιάρο (παστός) αγιολί, σερβιρισμένο πετυχημένα με ψητά παντζάρια.

Οι σπανιόλικης λογικής φαρφάλες με γαρίδες-λουκάνικο-καλαμάρι-ντομάτα ήταν καλοφτιαγμένες, αλλά το πρωτότυπο, σβησμένο με ξίδι και κρασί –σαν σπανιόλικη escabeche– λαβράκι με πουρέ μανιταριών ήταν σαφώς ανώτερο.

Και τα τρία γλυκά είναι πολύ καλά, με το ντουέτο λευκής σοκολάτας πορτοκαλιού να ξεχωρίζει, κι από κοντά τη βουτυράτη μους μασκαρπόνε με φράουλες και το σουφλέ με παγωτό σοκολάτα να τέρπουν δυνατά.

Αντήνορος & Ναϊάδων 2, 11634, Παγκράτι, 210 7222607