Η πρόσοψη του εστιατορίου, νεοϋρκέζικης φιλοσοφίας, με μια μεγάλη τζαμαρία περιμετρικά του μαγαζιού να το ομορφαίνει με κομψότητα...

... συνδυάζεται με το χαλαρό και ευήλιο εσωτερικό όπου δεσπόζει ένα μεγάλο, μονοκόμματο και ψηλό "μοναστηριακό" τραπέζι.

Το μενού του Asador, αν και μικρό, σας προσφέρει τη δυνατότητα να "παίξεις" μαζί του.

Στα ορεκτικά εκτός από τις πατάτες σωτέ με αυγό και προσούτο και το ψητό χαλούμι με κολοκύθι, τομάτα και λάδι δυόσμου υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε μια ποκιλία αλλαντικών ή τυριών (τρεις επιλογές σε κάθε πλατώ ανάμεσα από αυτές που αναγράφονται σε μαυροπίνακες στον τοίχο πάνω από την κουζίνα).

Από σαλάτες επιλέξτε την δροσιστική caprese με το φρέσκο, αρωματικό και όλο βοτανικότητα πέστο στον "ανοιξιάτικο" συνδυασμό με mozzarela και τομάτα πάνω σε φρυγανιασμένο ψωμί.

Όσον αφορά στα κυρίως, η γενναίας μερίδας, τρυφερή και τέλεια ψημένη ταλιάτα μοσχαριού, σερβιρισμένη με ρόκα, φλύδες Parmigiano και γλάσο από ξύδι balsamico, κρατάει τους χυμούς της και την "κρεατώδη" ουσία της στον ωμό πηρύνα της και δένει άψογα με το κρασί σας.

Για επιδόρπιο η καλύτερη επιλογή είναι το φοντάν σοκολάτας (παραπλήσιο του σουφλέ σοκολάτας), ρευστό και απολαυστικό, που σερβίρεται με παγωτό φουντούκι.

'Οσον αφορά στην κάβα είναι εκτενέστατη με λευκές, ροζέ και κόκκινες επιλογές από τον Ελληνικό, Γαλλικό, Ιταλικό, Αργεντίνικο και Αυστραλέζικο αμπελώνα, σε μεγάλο εύρος τιμών, πολλά από τα οποία σερβίρονται και σε ποτήρι.
Κάθε Πέμπτη και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική με σαξόφωνο ενώ διοργανώνονται και μαθήματα μαγειρικής και οινολογίας.

Ελπίδος 2Α, Αγία Παρασκευή, 213 – 00 49 626