Η θέση του εστιατορίου στον καταπράσινο κήπο του Ζαππείου και ο μοντέρνος μινιμαλιστικός του διάκοσμος αποπνέει μια φινέτσα, μια ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει και σε προϊδεάζει ευχάριστα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Τα μοντέρνα φωτιστικά, ο υπέροχος χαμηλός φωτισμός και οι τζαμαρίες με την (κρυφά) φωτισμένη βλάστηση του εξωτερικού χώρου, σε κάνουν να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης.

Η θετική ενέργεια του χώρου μαζί με τη μουσική, τα πολυτελή σερβίτσια, την άψογη και διακριτική περιποίηση δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα, ενώ η κουζίνα του εστιατορίου προσφέρει εξαιρετικά μεσογειακά αρώματα.

Όλα τα υλικά είναι ολόφρεσκα και βιολογικά. Τα ζυμαρικά είναι χειροποίητα και τα ψάρια και τα κρέατα φθάνουν καθημερινά στην κουζίνα.

Το ψωμί και τα γλυκά παρασκευάζονται αποκλειστικά εντός του εστιατορίου, ενώ τα home made σπιτικά παγωτά επιφυλάσσουν δελεαστικές γευστικές ιδέες.
Το εστιατόριο φιλοξενεί 80 άτομα, ενώ από αρχές Μαΐου μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 120 άτομα.
Αίγλη Ζαππείου, 2103369364