Ένας cosy περιποιημένος χώρος, που έχει feeling τρατορίας και αισθητική εστιατορίου, με ζεστή ατμόσφαιρα και soundtrack από γνωστές κι αγαπημένες επιτυχίες της γειτονικής χώρας.

Αυτό είναι το "Da Bruno"...
Καθισμένος στις αναπαυτικές καρέκλες απολαμβάνεις το γρήγορο και πολύ επαγγελματικό σέρβις.

Απόδειξη ότι το κρασί παγώνει σε σαμπανιέρα με πάγο και νερό, κάτι που ελάχιστοι καταλαβαίνουν και τηρούν.
Από τον πίνακα με τα πιάτα ημέρας ιδανικές επιλογές είναι το καρπάτσιο σφυρίδας με ελαιόλαδο, λάιμ και καυτερή πιπεριά. Νόστιμο πιάτο με ευχάριστη αίσθηση της καυτερής πιπεριάς, αλλά υπερβολική οξύτητα από το λάιμ.

Πολύ καλό επίσης το μοσχαρίσιο καρπάτσιο, συμπαθητικό το ταρτάρ λεπτοκομμένων μανιταριών με καρδιές αγκινάρας, λεμόνι και φλοίδες παρμεζάνας και καλοφτιαγμένη η ζεστή τραγανή μπουσκέτα με μπόλικο σκόρδο, φρέσκια ντομάτα και βασιλικό. 

Για δεύτερο πιάτο επιλέξτε μαύρες ταλιατέλες με μάγουλα σφυρίδας, ντοματίνια και σκόρδο, που είναι γευστικότατες, al dente και ιδιαίτερα καλοφτιαγμένες.

Για επιδόρπιο, γευτείτε ένα πολύ καλό σεμιφρέντο κι αφράτοτιραμισού αλλά και με το λιμοντσέλο και το φραγκολίνο που σας προσφέρει το εστιατόριο. Από τα εστιατόρια στα οποία ξαναγυρίζεις για την αίσθηση της περιποίησης, το φαγητό και τις πολύ λογικές τιμές.

Αγ. Αλεξάνδρου 46, 17561, Παλαιό Φάληρο
2109818959