Το "Εν Ερυθραία" προσφέρει τα ψητά του και σε delivery και βγάζει ασπροπρόσωπες πολλές κυρίες της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και του Κεφαλαρίου.

Ένα μοναδικό μπριζολάδικο, με τεράστιες μερίδες για την απαραίτητη δόση πρωτεΐνης... Γιγάντιο ψαρονέφρι και λαχταριστά καλαμάκια με ποικίλες γαρνιτούρες.

Αν και brand new το συγκεκριμένο φαγάδικο έχει μεγάλη ιστορία και παράδοση καθώς ο ιδιοκτήτης του είναι ο άνθρωπος που έκανε την » Κατσαρίνα» της Κηφισιάς φημισμένη.

Ο Θανάσης φημίζεται για το τρόπο που επιλέγει και ψήνει κάθε λογής κρέας. Στα μαγαζιά του θα φάτε την καλύτερη μπριζόλα γάλακτος, το πιο τρυφερό σατομπριάν, σταβλίσια σωστό λουκούμι, κοψίδια χοιρινά, μπιφτέκια, σουβλάκι φιλέτο, λουκάνικο στα κάρβουνα, αλλά  και ότι προσφέρει ένα σούπερ ψητοπωλείο σε άριστη ποιότητα όπως τα κλασικά γύρος χοιρινός, γύρος κοτόπουλο, κεμπάπ, σουβλάκια σε καλαμάκια και τυλιχτά.

Υπάρχουν ακόμη σαγανάκι,  τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα (τη συνιστούμε γιατί είναι δικιά του και όχι έτοιμη) φρεσκοκομμένες πατάτες τηγανητές κ.α. 

Ο Θανάσης ( έχει ένα ακόμη καταπληκτικό grill house στην οδό Πατησίων, που λέγεται «Επί της Πατησίων», στην πολυκατοικία «Χαρά») θα φροντίσει για το ψήσιμο και την ποιότητα των κρεατικών και οι συνεργάτες του για το σέρβις.

Επειδή τα τραπέζια είναι μονίμως γεμάτα από τους φανατικούς πελάτες, μην ξεκινήσετε αν δεν έχετε κλείσει τραπέζι.

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 2 & Πατριάρχου Ιωακείμ, Νέα Ερυθραία
Τηλ. 210 8070300
Ώρες: Ανοιχτά καθημ. 13:00-01:00.