Ο χώρος είναι πληθωρικός και εξαιρετικά εντυπωσιακός με πανάκριβα υλικά πολυτελείας που σπάνια συναντάμε.

Το ξύλο και το γυαλί επικρατούν στον φιλόξενο χώρο, με τον πολύ καλά μελετημένο φωτισμό να διαχέεται σε όλες τις πλευρές. Τα σπάνια έπιπλα που αλλάζουν στυλ ανάλογα τη θέση τους, τα χαρακτηρίζουν τα γλυκά χρώματα και τα ζεστά υλικά που σέβονται τη παράδοση.

  Στο "Mexican" ο σεφ Γιώργος Καφαντάρης παρασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, κατά 90% μεξικανικά και κατά ένα 10% ιταλικά. Στα ορεκτικά μάς συστήνει το τσιμιτσάγκας (τηγανητή τορτίγια, γεμισμένη με πικάντικο κιμά, τυρί και φασόλια), το κεσαντίγιας (γεμιστή τηγανητή τορτίγια με τυριά, φασόλια και καλαμπόκι) και τις τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα.

Από τις σαλάτες θα ξεχωρίσετε την μεξικανική με τόνο (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, φασόλια, πιπεριά, τόνο και σος βινεγκρέτ) και την ενσαλάντα ντε πόλο (μαρούλι, κοτόπουλο, καρότο, κρεμμύδι, καλαμπόκι και σος γιαούρτι).

Στα κυρίως πιάτα, επιλέξτε το μεξικανικό χοιρινό φιλέτο (με πικάντικη σάλτσα ντομάτας, πιπεριές και κρεμμύδια), το τάκος τερνέρο (τραγανές τορτίγιες με τσίλι κον κάρνε, φρέσκα λαχανικά και σάλτσα τυριών), την εντσιλάδας (σταρένια πίτα, γεμισμένη με τσίλι κον κάρνε, ψημένη στο φούρνο με σάλτσα) και το φιλέτο κοτόπουλου Ανδαλουσία (με ινδοκάρυδο, πάπρικα, φρέσκο λεμόνι και λάιμ).

Η απόλαυση ολοκληρώνεται με σουφλέ σοκολάτας (με παγωτό) ή τσιζ κέικ.

Εντυπωσιάζει η ποικιλία των ποτών: 68 ελληνικά κρασιά, 40 μπίρες και 7 διαφορετικές τεκίλες, που θα πυροδοτήσουν το κέφι!

Δευ-Κυρ: 13:00-01:30
Μέση κατανάλωση 15€ - 25€
Εθν. Αμύνης 3, 54621, Θεσσαλονίκη - Κέντρο