Στην "Εnoteca" έχεις την αίσθηση πως όλα είναι σωστά "ενορχηστρωμένα".

Το ίδιο το εστιατόριο, στεγασμένο σε μια παλιά μονοκατοικία, αποπνέει αριστοκρατικό αέρα, με τα παλιά έπιπλα, τα φωτιστικά, τη μουσική -συχνά κλασική-, που συνοδεύει διακριτικά τις κουβέντες. Δεν βρίσκεις συχνά τέτοιο χώρο, που να σέβεται τους πελάτες του, να κρατάει σταθερά ψηλά τον πήχυ της ποιότητας και της φρεσκάδας των πρώτων υλών και, κυρίως, να αντιμετωπίζει την εστίαση ως σύνολο αισθήσεων.

Έμφαση στα κρασιά, ιταλικές γεύσεις, από τον ιδρυτή της εταιρείας Ελλήνων Οινοχόων. Εδώ θα διαλέξετε πρώτα κρασί και έπειτα "συνοδευτικό του κρασιού" φαγητό.

Eπιλέξτε κουνέλι μαγειρεμένο με Μοσχάτο Σάμου, που λιώνει στο στόμα. Ολόφρεσκη είναι η ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με ξινόμηλο και πορτοκάλι, ενώ τα ραβιόλια με πέστο βασιλικού και ντομάτα θα σας κλέψουν την καρδιά.

Λεωφ. Πεντέλης 113, Χαλάνδρι,
τηλ. 210-68.90.238.