Ένας all-day χώρος ίσως δεν έχει τη γαστρονομική διάσταση που έχει ένα αμιγές "εστιατόριο".

Το γεγονός ότι μοιράζει τις δραστηριότητές του όμως ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές κουλτούρες –του καφέ, του φαγητού και του ποτού– δεν σημαίνει γευστική προχειρότητα. 

Στο εσωτερικό του "NS Square", ένα κομψό ξύλινο μπαρ χωρίζει το χώρο σε δύο χώρους, με διακόσμηση μινιμαλιστικού ύφους, που επικρατεί η πέτρα, το ξύλο, η πολύ σικάτη επίπλωση, ο διακριτικός φωτισμός, τα ωραία στρωμένα τραπέζια, με το χώρο και τα τραπέζια σε κίτρινες φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Οι λάτρεις του ψωμιού εδώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πριν καν ξεκινήσουν το γεύμα τους τα χειροποίητα ψωμάκια ζυμωμένα με τυράκι, με ελιές, με αρωματικά.

Τα μεσημέρια την παράσταση κλέβουν τα μαγειρευτά φαγητά με γεύση από ”μαμά”, όπως κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατατούλες, σουτζουκάκια, γεμιστά.

Για εκείνους που προτιμούν κάτι πιο ιδιαίτερο για πρώτο ζητήστε Σαλάτα με σπανάκι, λιαστή ντομάτα, μανούρι σε μικρά καβάκια και μπαλσάμικο, σερβιρισμένη με καλλιτεχνική διάθεση.

Δοκιμάστε σπαγγέτι με γαρίδες, χαβιάρι και σαφράν, Φιλέτο φρέσκου σολομού σχάρας με σοτέ λαχανικά, Μπιφτέκι με σος παρμεζάνας, Φιλέτο τεσσάρων πιπεριών για τους φαν των πικάντικών γεύσεων, Καρπάτσιο σολομού με κρέμα από αγριοράπανο και μπρίκ, αλλά και το δημοφιλές κοτόπουλο με γιαούρτι αρτυμένο με κουρκουμά και κρουτόν.

Πρωτότυπη η Μοτσαρέλλα pesto θα σας ενθουσιάσει αν είστε λάτρεις του βασιλικού, του σκόρδου και του κουκουναριού.

Για επιδόρπιο η Πανακότα με Χιώτικο γλυκό του κουταλιού και το Σουφλέ σοκολάτας με cachaca είναι ευπρόσδεκτα για το τέλος ενός πολύ ποιοτικού και γευστικού γεύματος.

25ης Μαρτίου 19, 17121, Νέα Σμύρνη