Mε παράδοση 30 ετών, το εστιατόριο "Clochard" στη Θεσσαλονίκη, θεωρείται ένα απο τα πλέον διαχρονικά εστιατόρια της πόλης μας και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των γευσιγνωστών ως μία εξαιρετική επιλογή για την άψογη εξυπηρέτηση...

...την υψηλή του αισθητική αλλά κυρίως για τις μοναδικές γευστικές προτάσεις του απο την Ελληνική και την Γαλλική κουζίνα.

Για ορεκτικό δοκιμάστε τυροπιτάκια με σουσάμι και παπαρουνόσπορο, ρολά μελιτζάνας πανέ με ανθότυρο και φέτα και αμπελοντολμάδες με σάλτσα αυγολέμονο.

Από σαλάτες θα σας γοητεύσει η ρόκα,σπανάκι,μαρούλι,καπνιστό χοιρινό με δαντέλες παρμεζάνας και βινεγκρέτ απο σμέουρα αλλά και η πανδαισία λαχανικών με ανθότυρο,κρουτόν και βινεγκρέτ με μουστάρδα

Όσο για το κυρίως πιάτο οι επιλογές είναι πολλές. Αξίζει να γευστείτε το σατωμπριάν(για 2 άτομα) με σάλτσα μπερνέζ, πέπερ στέικ
ή το ψαρονέφρι μαριναρισμένο με μέλι και μοστάρδα Dijon σε ελαφριά λευκή σάλτσα με σιναπόσπορο

Η λίστα με τα κρασιά ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως και στους πλέον απαιτητικούς γευστικούς συνδυασμούς που επιζητούν οι οινογνώστες.

·Προξένου Κορομηλά 4,
Θεσσαλονίκη 2310 239805